г.   ч.  

НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ

Доброволци за Кайлъка

Доброволци за Кайлъка


ImageСледваща акция

Велоалеята към язовирите

Кои са ДОБРОВОЛЦИ ЗА КАЙЛЪКА?

Те са ентусиасти обединени от каузата парк Кайлъка да стане по-приветлив и чист, за да могат всички плевенчани и гости на града да имат чудно място за отдих и забавления. Сред доброволците има хора на всякаква възраст, упражняващи различни професии. Всички те са обединени от една единствена идея – ДА ВЪРНАТ БЛЯСЪКА НА ПАРК КАЙЛЪКА!

ИГРАХТЕ ЛИ ШАХ ВЕЧЕ?

Ако не сте, ШАХМАТНАТА ПЛОЩАДКА Ви чака!

Изградена с много труд и любов от ДОБРОВОЛЦИ ЗА КАЙЛЪКА. Тя винаги ще е безплатна за ползване от плевенчани и гостите на града! Възстановяването на забравената площадка беше една от многото акции на доброволците през пролетта на 2018.Ако ви харесва идеята и искате да помогнете - заповядайте на някоя акция като доброволец (емоцията е невероятна) или направете дарение в нашите кутии, или дарителската ни сметка, за да можем да продължаваме да се борим за един по-красив парк за нас и нашите деца!

Следваща цел - Площадката на целувките.

Помогнете ни да я направим едно невероятно място за вашите специални моменти.

Нека направим Кайлъка най-хубавия парк в България!

Можете да помогнете на ДОБРОВОЛЦИ ЗА КАЙЛЪКА като се включите в някоя от техните акции или като направите дарение.

Как да разбера кога и къде ще има акция?

Часът, мястото и датата на всяка акция се обявяват предварително във фейсбук групата Забелязано в Плевен, а също и тук в сайта www.vpleven.bg

Кой може да присъства на акциите?

Всеки, който иска да помогне е добре дошъл. Досега на акциите на ДОБРОВОЛЦИ ЗА КАЙЛЪКА са присъствали хора на възраст от 5 до 70 години.

Как мога да помогна ако не мога да присъствам?

Ако искаш да помогнеш, но не можеш да участваш в акциите, може да направиш дарение в дарителските кутии на ДОБРОВОЛЦИ ЗА КАЙЛЪКА или в дарителската им сметка: IBAN:BG73RZBB91551009738300.

СНИМКИ ОТ АКЦИИ