г.   ч.  

Парк Хотел Гривица

с. Гривица   Гривица
  • Ресторант
  • Бар
  • Откит басейн

 Галерия: 12 изображения

Информация

Хотелът се намира само на четири км. от центъра на гр. Плевен в близост до главните пътни артерии София -Варна и София-Русе. С течение на времето Парк Хотел Гривица се наложи като едно от предпочитаните места за отмора, почивка, парти и др., както за плевенчани така и за гостите на Плевен.
За различни свои мероприятия или партита фирми като: Кока-Кола Плевен, Мото-Pfohe, Визаж, Интерсаунд и много други се довериха на нас.

През летните горещини, може да се скриете на сянка и разхладително питие, отново в Парк Хотел Гривица. Лятото е сезона в който водните обекти са най-посещаваните и откритите басейни на Парк Хотел Гривица стават най-търсените басейни в Плевен.
Прохладата на водата, радва всеки един от нашите малки и големи посетители. Приятната музика, близоста на открития бар с напитки, доставят удоволствие на всички наши гости.
Напълно обезопасени и оборудвани с чадъри, шезлонзи и джакузи зони, басейните привличат не един желаещ.
Също така те са и предпочитани места за организиране на различни партита, конкурси за красота, ревюта и модни дефилета. Може да разгледате цялата галерия на басейните.

Разполагаме с луксозни стаи и апартаменти, оборудвани с климатик, телевизор, интернет, кабелна телевизия.
Всички желаещи могат да резервират стаи или апартаменти самостоятелно без нужда от присъствие чрез страницата за резервации на нашия сайт.

Ресторантът на мотела разполага с 250 вътрешни места и над 400 места в лятната ни градина. Напълно оборудван и с перфектно обслужване той е изцяло подходящ за провеждане на всички видове организирани мероприятия като: сватбени тържества, кръщенета, студентски и/или коледно новогодишни празници, бизнес срещи партита, промоции и много др.

Тук може да дегустирате по избор предложенията на Българска и Европейска кухня, оборудвана с чеверме, собствено барбекю с дървени въглища и екип от професионалисти. За вашето добро настроение се грижи DJ.

  • Градина
  • Климатик
  • WiFi
  • Паркинг