г.   ч.  

RENTANDGO

ул. "Стоян Заимов" №2   Плевен

 Галерия: 12 изображения

Информация

АВТОМОБИЛИ, БУСОВЕ И ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ ОТ RENT AND GO?


Rent and Go предлага на своите клиенти коли под наем, товарни бусове под наем и велосипеди в градовете Плевен, Велико Търново, Русе, София и Пловдив.
Когато планирате да посетите красив български град или искате да стигнете до определена локация, но ви трябва автомобил – имаме готово решение за Вас!  В зависимост от желаната крайна дестинация и вашето местоположение в момента на заявката, ние можем да реагираме незабавно. Предлагаме ви пътуване с нает автомобил при отлични условия на наемане и на достъпни цени. С нашите коли вие ще имате достъп до всяка точка на даден град, ще можете спокойно да се насладите на забележителностите му, нашите нискобюджетни коли под наем ви очакват.


РЕЗЕРВИРАЙТЕ ОНЛАЙН 24/7


Необходимо е просто да резервирате онлайн 24/7 или на място в нашите представителства от 08.00 до 17:30 ч. – разполагаме с офиси в големите български градове София, Пловдив, Велико Търново, Плевен и Русе, като нашите мениджъри на място са на ваше разположение, за да ви помогнат да си наемете кола под наемспоред нуждите. Услугите ни са на изгодни цени, с включени застраховка и ДДС. С неограничени километри вие имате възможността да използвате услугата рент-а-кар на конкурентна цена, при това и да се разплащате чрез ПОС терминали.
Превозните средства в нашия автопарк са нови, безопасни и в пълна изправност, снабдени със зимни гуми през съответния сезон. Варират от леки автомобили като комби, компактни и ванове, до товарни такива, с избор на автоматични или ръчни скорости и допълнителни безплатни екстри като: детско столче, GPS, пътна карта, вериги за сняг и др. Също така, можете да изберете бус или велосипед.
Ние оценяваме вашето време и цели, затова удобството, сигурността, достъпността и качествената услуга отдаване на кола под наем са наш приоритет, за да се чувствате в безопасност, на всяка целева точка по вашия маршрут!


НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР НА КОЛИ ПОД НАЕМ


В Rent and Go ще намерите качествени автомобили с много добри технически характеристики на възможно най-разумните цени. Ние Ви предлагаме коли, с които ще изпитвате сигурност и комфорт на пътя. За нас Вашата безопасност е първостепенен приоритет. Затова автомобилите от Rent and Go преминават строги технически проверки за изправност. Това гарантира Вашето спокойно и приятно пътуване, без значение от автомобила, който ще предпочетете.
Ние знаем, че търсите не просто превозно средство, а удоволствие от пътуването. Качеството на автомобилите, които предлагаме, включва както техническото, така и естетическото им състояние. Колите от Rent and Go са поддържани в безупречен вид. Това допринася за Вашето приятно пътуване. За нашия екип е изключително важ...