г.   ч.

Новини

Спорт

Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол гостува на СУ „Иван Вазов“ – Плевен


Наставникът на младежкия национален отбор по футбол Александър Димитров посети СУ „Иван Вазов“ – Плевен. Младият специалист бе посрещнат от директора Димитър Митев и имаше възможността да разгледа базата на най-голямото учебно заведение на територията на Плевенска област.

Селекционерът на младежите видя отблизо основно ремонтираното футболно игрище и се срещна с част от възпитаниците на училището. Силно впечатление му направи девизът на СУ „Иван Вазов“ – „Ние не сме най-добрите, но по-добри от нас няма“. Надписът, окачен на оградата на футболния терен, провокира Александър Димитров да се поинтересува за историята на школото и неговите спортни успехи, които са многобройни. В това се убеди и самият той, разглеждайки витрината с отличия, завоювани от „вазовци“ в различни спортове през годините.

Треньорът на младежкия ни представителен тим не спести комплиментите си от видяното и поздрави своите домакини за отличните спортни, а и не само, условия, които предоставят на учениците си.

Срещата между Александър Димитров и Димитър Митев завърши с размяна на подаръци в знак на уважение и обещание за ефективно партньорство в съвместни бъдещи инициативи.


Автор:  vpleven.bg
снимка:  vpleven.bg
10:32 ч. Публикувано на Категории СпортЕтикети , ,

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.