г.   ч.  

Съвети за добавяне на бизнес в каталога

Поставете мишката върху менюто „Бизнес каталог“, намиращо се в навигационната лента. От падащото меню изберете подходяща категория за Вашия бизнес. Изберете бутона „Добави“ оцветен в червено. Изберете подходящите подкатегория за Вашия бизнес. След това попълнете информацията за Вашата фирма. Първо напишете името на Вашия бранд. Опишете дейността на бизнеса си в графа „Описание“. Моля попълнете описанието на кирилица. Добавете снимка представяща Вашият бранд. Големината на снимката не трябва да надвишава 8 MB. Изберете общинския център и населеното място, в което се намира офиса на фирмата или конкретният обект, който презентирате.Посочете работното време на офиса/обекта Ви. Попълнете телефонен номер, на който ще могат да Ви потърсят потенциалните Ви клиенти. Посочете адрес на Вашия офис/обект. Ако желаете може да добавите e-mail, уебсайт и/или фейсбук страница на Вашия бранд. След като сте попълнили цялата информация натиснете бутона „Добави“, който се намира в дъното на формата за публикуване в „Бизнес каталога“ и е оцветен в зелено. Ако сте попълнили всичко коректно ще получите съобщение „Обектът е добавен успешно“, което означава, че след преглед и одобрение от нашия екип посетителите на vpleven.bg вече ще могат да видят рекламата на Вашия бранд. Благодарим Ви, че използвахте сайта vpleven.bg за попуяризиране на Вашия бизнес! За мнения и препоръки моля пишете ни на office@vpleven.bg.
Попълвайте цялата информация за Вашия бранд. Опишете подробно и структурирано дейността си. Попълнете рекламни послания към клиентите си. Изберете снимка, която представя бранда Ви в най-добрата му светлина. Изберете снимка с добро качество, но имайте предвид, че допустимата големина на изображението е 8 MB. Преди да публикувате Вашия брад в каталога прочетете внимателно информацията, която сте попълнили и проверете дали не сте допуснали грешка.
Внимавайте особено, ако предложената цена е подозрително ниска. Бъдете внимателни, ако потребител от вашия град изрично отказва лична среща за финализиране на сделката. Обърнете специално внимание, ако съобщенията от даден потребител изглеждат като написани по шаблон или преведени с автоматичен преводач (на развален български или английски). Никога не плащайте наложен платеж при доставка, ако не е включена опцията "Преглед и тест" (опцията е безплатна и налична при повечето куриери).
Отидете в местната полицейска служба и подайте жалба за измама. При поискване от полицията ще им предоставим всичката налична информация, с която разполагаме по случая. Информирайте и нас чрез формата за контакт. Включете в имейла си цялата информация по случая - телефона, имейла на измамника, банкова сметка, по която сте направили плащане, линк към обявата, чрез която е извършена измамата.