г.   ч.  

За нас

www.vpleven.bg

кои сме ние ?


VPLEVEN.BG е кауза.

Кауза, която събира екипа ни в амбициозното начинание да предоставим на плевенчани една уникална по рода си платформа, която да се превърне в неизменна част от ежедневието на хората, които живеят в града на Панорамата, и същевременно да бъде от полза за гостите на града и бизнеса.

Всичко започна в началото на 2017 година със създаването на най-голямата плевенска фейсбук група "Забелязано в Плевен", превърнала се за кратко време в истински социален феномен. Успехът й ни задължи да помислим с какво още може да сме полезни на десетките хиляди хора, които станаха част от нея ни гласуваха доверие. Ето защо решихме, че година и половина по-късно е настъпило времето групата "Забелязано в Плевен" да бъде подкрепена и от уеб сайт.

 

Няма значение дали сте родени в Плевен или го посещавате за пръв път. Целта на VPLEVEN.BG е да ви даде полезна информация за историята на града, забележителностите, местата за настаняване, както и за най-важното, което се случва ежедневно в него.

Амбицията ни е бъдем максимално полезни и да дадем възможност на всеки да открие нещо за себе си. VPLEVEN.BG е вашето място да обогатите знанията си, да се запознаете с местната перспектива, актуалните тенденции или просто с любопитните факти от цветния живот на града.

Събра ни обичта към Плевен и желанието да го виждаме изпълнен с положителни емоции и възможности, все по-привлекателен за младите хора, омайващ и впечатляващ за българските и чуждестранните туристи.

Ние вярваме, че Плевен е много повече от географско място.
Плевен е цял един свят!
Добре дошли в него!

Хиляди потребители, доверили се на каузата, за Плевен. Подкрепящи идеята, за един по-добър град...

VPLEVEN.BG ви дава възможност да извършите справка в нашия указател за фирми или търговски обекти, които биха ви били в полза. А ако самите вие имате бизнес и искате той да достигне до по-голяма аудитория, може да го рекламирате или промотирате организирани от вас събития, възползвайки се от възможността да станете част от нашия бизнес каталог.

VPLEVEN.BG предлага и единствения по рода си дискусионен форум за всичко свързано с града. Той ще търси работещи идеи за развитието на Плевен и има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят. Във форума може да срещнете хора с общи интереси, да имате ползотворни материали и дискусии, в които да се отсее истината.

VPLEVEN.BG е и единственото място, където всеки може да публикува своята обява бързо и лесно и най-вече напълно безплатно в една от 16-те категории - от автомобили, имоти и работа до дрехи, домашни любимци и аксесоари.